Madelief Design

Unieke exemplaren

Waarom nieuw als we zoveel prachtige meubels hebben gemaakt? Hergebruik?

Jazeker, ik ben voorstander!

Alle oude meubelstukken die ik heb ingekocht hebben iets unieks; een ornament, leuke pootjes, mooi authentiek beslag, verborgen laatje of een schattig buikje.

Werkwijze

Als eerste haal ik het beslag van het meubelstuk en repareer of restaureer eventuele gebreken. Daarna wordt het meubelstuk gezandstraald.

De sporen van een dienstbaar leven mogen zichtbaar blijven! Dus naadjes, kiertjes, scheurtjes en alles wat het meubelstuk karakter geeft blijft bestaan.

Madelief Design

Nieuw jasje

Met een passende kwast verf ik het meubelstuk in een goede dekkende, watergedragen verf. De verf heeft een prachtige, matte, uitstraling. Ik werk met de verf van het merk Fusion Mineral Paint.

Madelief is verkooppunt/dealer van Fusion Mineral Paint.

Details

Niet alleen de buitenkant maar ook de binnenkant is de moeite waard. De binnenzijde werk ik af met een vintage/retro behang of stof. Als laatste plaats ik het bestaande of ander passend beslag weer terug op het meubelstuk. Metalen bloemetjes voor de finishing-touch en natuurlijk het Madelief-logo met nummer.

Advies

Het is ook mogelijk om een onbehandeld meubelstuk te kiezen uit onze eigen collectie. Deze kan je zo laten, zelf onderhanden nemen of door mij laten verven in elke gewenste kleur. Vraag gerust naar de mogelijkheden, ik voorzie je heel graag van advies!

Inkoop/inname meubelstukken

Ik ben altijd op zoek naar oude meubelstukken. Specifiek buikkastjes. Bij twijfel, laat het gewoon even weten...Wil je iets aanbieden? App dan een foto voor een eerste indruk en een prijsindicatie: 06 468 07 035. E-mailen mag ook: info@madeliefdesign.nl

Madelief Design & Van Eef

Heiloo

Raadhuisweg 10 - 1851JA

Openingstijden | donderdag, vrijdag en zaterdag van 12 - 16 uur

Jeannette | +31 6 468 07 035

E-mail | info@madeliefdesign.nl

Instagram | madelief_design

Eva | +31 6 839 05 919

E-mail | vaneefheiloo@gmail.com

Instagram | van.eef